Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego organizuje II edycję konkursu na najlepszy produkt lokalny pn. „Weki z Pomorskiej Spiżarni”. Konkurs skierowany jest do mieszkańców województwa pomorskiego, którzy prowadzą działalność w formie rolniczego handlu detalicznego.

W tegorocznej drugiej  edycji konkursu „Weki z Pomorskiej Spiżarni” uczestnicy konkursu będą mogli zgłaszać swoje produkty w sześciu kategoriach konkursowych: produkty i przetwory mięsne oraz rybne, produkty mleczne, produkty pszczelarskie, przetwory owocowe, przetwory warzywne oraz oleje i octy. W załączeniu Regulamin Konkursu oraz formularz zgłoszeniowy.

Przygotowany produkt wraz z formularzem zgłoszeniowym należy przesłać na adres:

Jednostka Regionalna Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich

Departament Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich

Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego

80-810 Gdańsk, ul. Okopowa 21/27

z dopiskiem konkurs „Weki z Pomorskiej Spiżarni”

lub dostarczyć osobiście na adres:

Jednostka Regionalna Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich

Departament Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich

Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego

80-819 Gdańsk, ul. Augustyńskiego 2

II piętro pok. 218 lub 216

Termin nadsyłania zgłoszeń od 1 do 15 października 2021 r.

Szczegółowych informacji na temat konkursu udzielają pracownicy JR KSOW pod numerami telefonów: 58/ 32 68 949  oraz 338 i 753 

Konkurs na najlepszy produkt lokalny „Weki z pomorskiej Spiżarni” finansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy technicznej PROW na lata 2014-2020.

Formularz zgłoszeniowy

Regulamin Konkursu

Gmina Kościerzyna

Nasza Dieta
Poprzedni artykułMiędzypokoleniowe spotkanie z tradycją Warmii i Mazur w Szymbarku
Następny artykułPsychoterapia i zajęcia z Integracji Sensorycznej
Subskrybuj
Powiadom o
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze