Gastronomia Kup czekoladę i wygraj wycieczkę do Muzeum Czekolady Lindt w Szwajcarii

Kup czekoladę i wygraj wycieczkę do Muzeum Czekolady Lindt w Szwajcarii

Podróże i słodkości, wielu z Was akurat te dwie rzeczy wymieni wśród czołowych na liście przyjemności. Dzięki marce Lindt możecie je połączyć i dzięki zakupowi czekolady Lindt EXCELLENCE udać się do Muzeum Lindt w Szwajcarii.

Co zrobić by powalczyć o nagrodę?

By powalczyć o nagrodę wystarczy kupić dowolną czekoladę Lindt EXCELLENCE, zachować paragon a następnie napisać dlaczego to właśnie Ty powinieneś odwiedzić Muzeum Czekolady Lindt.

Formularz zgłoszeniowy oraz pełny regulamin konkursu znajduje się na stronie www.excellence-formularz.pl/

Co zawiera nagroda?

Nagrodą w konkursie jest jedna z 3 wycieczek dla dwóch osób do Muzeum Czekolady Lindt w Zurychu w Szwajcarii o wartości 6500 zł brutto.

W skład wycieczki wchodzą:

– Przelot samolotem Polskich Linii Lotniczych LOT z lotniska im Fryderyka Chopina w Warszawie do Zurychu

– Transfer z lotniska Zurych-Kloten do hotelu oraz transfer z hotelu na lotnisko Zurych-Kloten;

– Nocleg (dwie doby hotelowe) w hotelu Belvoir Kilchberg**** wraz ze śniadaniem.

– Uroczysta kolacja w restauracji hotelowej BELVOIR RESTAURANT & GRILL a`la Carte w kwocie do 200 franków szwajcarskich dla dwóch osób.

– Bilet dla dwóch osób do Muzeum Czekolady Lindt wraz z udziałem w warsztatach dekoracji czekoladą;

– Voucher w wysokości 50 franków szwajcarskich na zakupy w sklepie LINDT znajdującym się przy Muzeum Czekolady Lindt;

Ewentualną nagrodę można wykorzystać od dnia 1 czerwca 2021 r. do dnia 30 listopada 2021 r. oraz od 2 stycznia 2022 r. do 30 listopada 2022 r. Organizator zastrzega, że w wypadku braku możliwości jej wykorzystania z uwagi na sytuację epidemiologiczną COVID-19 na świecie zaproponowany zostanie najbliższy możliwy do wykorzystania termin

Subskrybuj
Powiadom o
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
wpDiscuz
0
0
Chcieli byśmy poznać Twoje zdanie. Skomentujx
()
x
Exit mobile version